Chalupářský kotlík
Vyzkoušejte tento jednoduchý a rychlý recept, při kterém využijete zásoby z ledničky. Stačí orestovat cibuli, kuřecí maso a játra, přidat párky, fazole, trochu kečupu a smetany, krátce povařit a výborné jídlo je na světě.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 849 kJ / 2 354 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 225,03 g |
| Tuky | 43,73 g |
| Vláknina | 73,50 g |
| Cholesterol | 1,26 g |
| Sodík | 1,19 g |
| Sůl | 2,90 g |
| Sacharidy | 229,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli oloupeme a nakrájíme. Kuřecí maso a párky nakrájíme na kousky.
Krok 2: Na oleji zpěníme cibuli a přidáme maso. Po chvíli přidáme játra, osolíme a opepříme.
Krok 3: Dále přidáme párky, kečup, konzervu fazolí, smetanu a podle potřeby podlijeme vodou. Vaříme do změknutí.
Krok 4: Podáváme s pečivem.
Zveřejněno 18. 9. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chalupářský kotlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9Zrj
Moje poznámka
Chalupářský kotlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9Zrj
Nejnovější recepty
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 7 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 8 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 11 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 13 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 15 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Listový salát s ořechy
Limek před 3 hodinami
Margot kuličky
Junys před 3 hodinami
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 4 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 4 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
Misatomanova před 4 hodinami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 6 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 6 hodinami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 6 hodinami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 7 hodinami
Suroviny:
cibule,
prsa kuřecí,
játra kuřecí,
párky vídeňské,
fazole sterilované,
olej,
kečup sladký,
smetana,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (10)