Marinovaný camembert z horkovzdušné fritézy
Milovníci smaženého sýra zbystřete! Můžete si s pomocí moderní techniky dopřát svoje oblíbené jídlo ve zdravější formě. Horkovzdušná fritéza připraví najednou sýr i brambory na přílohu a to bez zbytečného tuku.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 426 kJ / 341 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,35 g |
Tuky | 11,32 g |
Vláknina | 4,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 53,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 12. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaný camembert z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxlDk
Moje poznámka
Marinovaný camembert z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxlDk
Nejnovější recepty
Panenka v kopru
Přidáno před 14 minutami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 8 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 23 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 23 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno 15. 6. 2025 17:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 3 minutami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 53 minutami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 59 minutami
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 1 hodinou
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 3 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 4 hodinami
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 5 hodinami
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 8 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 9 hodinami
Suroviny:
sýr camembert,
brambory,
olej,
sůl,
šťáva pomerančová,
šťáva zázvorová,
med,
bylinky zelené,
omáčka chilli sladká
Komentáře (3)