Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinovaný Camembert z horkovzdušné fritézy

Milovníci smaženého sýra zbystřete! Můžete si s pomocí moderní techniky dopřát svoje oblíbené jídlo ve zdravější formě. Horkovzdušná fritéza připraví najednou sýr i brambory na přílohu a to bez zbytečného tuku.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 18 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 8 min

18 min (10 min příprava + 8 min tepelná úprava)

10. 12. 2023 20:08

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 426 kJ / 341 kcal
Bílkoviny4,35 g
Tuky11,32 g
Vláknina4,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 16 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy53,06 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Brambory mi zbyly z předešlého dne.

Šťávu ze zázvoru dobře vymačkáme, když na jemném struhadle nastrouhaný kousek zázvoru protlačíme lisem na česnek.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

14. 12. 2023 20:48

Hella: Helenko děkuji Ti:-KI chuťově byl sýr moc dobrý:-8

Hella Hella (moderátorka)

13. 12. 2023 23:12

Na talíři to vypadá moc hezky. :-K<3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: sýr camembert, brambory, olej, sůl, šťáva pomerančová, šťáva zázvorová, med, bylinky zelené, omáčka chilli sladká

TopRecepty.cz

Marinovaný Camembert z horkovzdušné fritézy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxlDk