Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Camembert s bramborem a klobásou z horkovzdušné fritézy

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 18 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 8 min

18 min (10 min příprava + 8 min tepelná úprava)

21. 3. 2023 20:37

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie163 kJ / 39 kcal
Bílkoviny1,00 g
Tuky0,05 g
Vláknina1,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy8,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Používám horkovzdušnou fritézu s obsahem 3,5 l.

Brambory (ve slupce) i klobásu jsem měla uvařenou z předešlého dne, tak to byla opravdu rychlovka.

Aby se mi s miskou snadněji manipulovalo, tak jsem přeložila papír na pečení a misku podložila.

Kdyby jste chtěli udělat najednou 2 porce, tak všechny suroviny po dvou kusech musíte naskládat buď na papír nebo na alobal a opatrně přemístit do děrovaného koše.

Teplota i čas jsou stejné jako u 1 porce.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Nadja Nadja

24. 3. 2023 23:36

Anna Kocikova: Mne lákala kvůli hranolkům bez tuku, ale dáváme si je jen jednou za čas, tak to nestojí za to. A jakmile přístroj nemám při ruce, tedy na lince, tak ho vpodstatě nepoužívám.

Anna Kocikova Anna Kocikova

24. 3. 2023 20:44

kevikula: Děkuji:-KJsem ráda,že se recept líbí;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

24. 3. 2023 20:40

Nadja: Byl to dárek:-KTaké nemám v kuchyni moc místa a když něco v HF dělám,tak ji musím mít položenou na jídelním stole:-(Ale jsem ráda,že ji mám.Když dělám méně porcí než 4 tak je to úspornější než v té klasické :-8

kevikula

24. 3. 2023 19:25

Mám novou HF děkuji za dobrý tip :-K

Nadja Nadja

24. 3. 2023 03:16

:-K Anna Kocikova: děkuji za odpověď. Uvažovala jsem o koupi fritézy, ale je to zase další, docela velký přístroj, který by mi jen zabíral místo v mé minikuchyni. Tak z toho asi nic nebude.

Anna Kocikova Anna Kocikova

23. 3. 2023 21:11

Nadja: Naděnko,HF používám už pár let:-DAle sýr jsem takto dělala poprvé a nevěděla jsem,jestli náhodou nepraskne a nevyteče:-8Miska to jistila a vešla se do ní akorát jedna porce:yes:
Jinak dávám suroviny přímo do děrovaného koše,nebo do nízkého kulatého pekáčku,který jsem si přikoupila:-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

23. 3. 2023 21:03

Marie Svarcova: Maruško děkuji:-K

Nadja Nadja

22. 3. 2023 14:59

:-K ;-) Drahuško, že Ty sis tu HF koupila před pár dny a teď jedeš a zkoušíš, co obě vydržíte? To se Luba má ........
Ještě se zeptám - má nějaký zvláštní význam, že jídlo dáváš v kameninové misce do drátěného koše, nikoliv suroviny rovnou do nádoby HF? :-?

Marie Svarcova

22. 3. 2023 09:46

:-)<3:yes::yes: recept i foto se mi líbí :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: sýr camembert, brambory, klobása, cibulka jarní, sádlo, sůl

TopRecepty.cz

Camembert s bramborem a klobásou z horkovzdušné fritézy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R6g2V