Rybízová bublanina podle Terezy Bebarové
Nadýchaná bublanina vonící po citronu je i díky podmáslí velmi vláčná. Nahoru můžeme naskládat jakékoliv drobné ovoce, například rybíz. Právě ten použila moderátorka Tereza Bebarová, která se podělila s receptem na svůj oblíbený moučník.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 662 kJ / 5 895 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,70 g |
Tuky | 233,66 g |
Vláknina | 34,50 g |
Cholesterol | 2,11 g |
Sodík | 2,15 g |
Sůl | 5,22 g |
Sacharidy | 796,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybízová bublanina podle Terezy Bebarové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYkxX
Moje poznámka
Rybízová bublanina podle Terezy Bebarové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYkxX
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 23 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 23 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 23 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 23 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno 17. 10. 2025 17:30:31
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno 17. 10. 2025 17:28:53
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelný salát s fenyklem
Tonja před 8 minutami
Hovězí guláš
dejvi01 před 11 minutami
Salát z hlívy ústřičné
Tonja před 20 minutami
Čokoládová bábovka
ulrivhv před 34 minutami
Pórková polévka s bramborem a kroupami
poirotka před 45 minutami
Chicken Vindaloo
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 2 hodinami
Kysané zelí do sklenic
kacaba10 před 3 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
michaelatomastikova999 před 3 hodinami
Strouhaný koláč s banánovou náplní
skavera před 3 hodinami
Strouhané mrkvové řezy se špaldovou moukou
Jan Nemec před 3 hodinami
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
máslo,
mouka hladká,
podmáslí,
prášek do pečiva,
citron bio,
sůl,
rybíz červený,
mouka hladká,
máslo,
cukr krupice,
rum,
sůl,
mouka hladká
Komentáře (2)