Drůbeží játra restovaná na másle, cibulce a hřebíčku
Klasická příprava jater na cibulce je snad všem známá. V tomto receptu se však skrývá drobnost, která chuťově játra posune zase o kousek dál. Před restováním jsou do jater zapíchnuty aromatické hřebíčky. Po tepelné úpravě hřebíčky vyděláme a játra servírujeme.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 085 kJ / 1 215 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,50 g |
| Tuky | 104,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,99 g |
| Sodík | 251 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 9,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drůbeží játra restovaná na másle, cibulce a hřebíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wGXG
Moje poznámka
Drůbeží játra restovaná na másle, cibulce a hřebíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wGXG
Nejnovější recepty
Palačinky s dušenými jablky
Přidáno před 55 minutami
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 4 hodinami
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno před 16 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Přidáno před 22 hodinami
Králík na rajčatech a olivách
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Luxusní francouzský toustový chléb
boomgo před 42 minutami
České kynuté buchty
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 2 hodinami
Dýně hokaido v křupavých placičkách
Alamatej před 3 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
kaminky před 4 hodinami
Zapečené brambory s mletým masem - jednoduché a chutné
Alicek před 4 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
brtna před 4 hodinami
Cookies s čokoládou
SofieA před 5 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Sabina2006 před 5 hodinami
Zeleninový guláš s červenou čočkou
Danoouch před 7 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
nelinka62 před 7 hodinami
Suroviny:
játra drůbeží,
máslo,
olej,
koření hřebíček,
cibulka jarní,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (7)