Výpečky SAMBAL OELEK

Vepřové maso Doba přípravy: 50 min + hodina uležení 23 názorů

Vepřové maso Doba přípravy: 50 min + hodina uležení 23 názorů

Suroviny 2-3 porce

cca 400 g bůčku
4-5 stroužků česneku
2 lžičky Sambal Oelek
1 lžíce libečku
1 lžička sojové omáčky
1 zarovnaná lžička soli
1 lžička kmínu
1 menší cibule

Postup přípravy receptu

  1. Bůček nakrájíme na cca 2 cm kousky a vložíme je na hodinu do marinády z česneku, Sambal Oelek, libečku, soli, sojové omáčky a kmínu.

  2. Na dno pekáčku dáme nakrájenou cibuli a na ni kousky bůčku. Do nádoby, ve které jsme měli naložený bůček, napustíme cca 2 dl vody a bůček zalijeme. Pečeme dočervena. Podáváme s kyselým zelím a houskovým knedlíkem.

Poznámka od kuchařky

Můj recept.

Komentáře k receptu Výpečky SAMBAL OELEK

Předchozí 1 2

Tématické fráze: sójové výpečky sojové výpečky recept sambal recept vypečky se zelím video výpečky z bůčku kuchyně lidlu recepty výpečky sambal vypecky ze sojoveho masa sambal oilek recept na sambal výpečky recept samba oilek kuchyně lidlu.cz recepty recept sojové výpečky omacka sambala koření sambala co je sambal sambal oliek naložene vypečky