Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 194 kJ / 2 437 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 200,10 g |
Tuky | 12,38 g |
Vláknina | 15,38 g |
Cholesterol | 330 mg |
Sodík | 344 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 373,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Prskačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3l1p
Moje poznámka
Prskačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3l1p
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 8 hodinami
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 10 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 10 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 10 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Langoše jednohubky
Marcela0123 před 19 minutami
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 4 hodinami
Kuřecí roláda se šunkou a hráškem
Sahula před 6 hodinami
Mazanec bez vajec
EvaMl před 8 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 9 hodinami
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 9 hodinami
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 9 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 11 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 15 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí prska,
krůtí maso na žampiónech,
kureci maso na zampionech,
jelitová polévka,
kureci maso na rajskem protlaku,
kuřecí prsko,
kuřeci prska recept,
kuřecí maso, rajský protlak,
facebook- majka šedivá,
majka šediva,
kureci maso na zampionech recepty,
kuřecí maso v rajském protlaku,
čínské maso,
kuřecí maso recepty rajský protlak,
krůtí prska recepty,
polévka jelitová,
prska na žampionech,
kureci prska pro deti,
prdelacka,
recept na kureci prska
Suroviny:
maso kuřecí,
olej,
cibule,
žampiony sterilované,
protlak rajčatový,
koření provensálské,
sůl,
smetana ke šlehání,
těstoviny
Komentáře (8)