Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Prskačka

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 3. 2009 09:50

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 194 kJ / 2 437 kcal
Bílkoviny200,10 g
Tuky12,38 g
Vláknina15,38 g
Cholesterol 330 mg
Sodík 344 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy373,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

katka

8. 7. 2015 18:17

Neprskejte a varte!:-D

Ivana79 Ivana79

24. 6. 2010 13:05

Jednoduché,ale vyzerá to :-p:yes:Máme radi takéto "šťavnaté" jedlá:-*

petrzelka

22. 6. 2010 09:58

Dnes jsem vařila ,je to dobrá mnamka,akorát jsem tam místo žampionů dala hříbky:-K:yes:

plotna plotna

5. 7. 2009 19:18

Ten název mě taky rozesmál a zastavil právě u tohoto receptu.
Nedá se nic dělat,bude se vařit prskačka.Dávám bodík.:-8

Jikotka Jikotka

5. 7. 2009 12:25

Taky nevím proč Prskačka,ale je to výborné :-p:-p:-p:yes:,bodík dávám:-D

Drobek Drobek

22. 3. 2009 17:12

Asi krajové, tak jako se jelitové polévce říká prdelačka. Proč? Já nevím, trápit se tím nebudu. Ale Prskačku už jsem kdysi kdesi slyšel. :-O

maris maris

22. 3. 2009 13:30

Taky jsem podrobně četla, proč prskačka, ale na nic jsem nepřišla:-(

Bibinka Bibinka

22. 3. 2009 13:21

Jo, to vypadá dost dobře, jen mi nejde do hlavy ten název-proč Prskačka? Něco při tom prská, nebo krajový název:-?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí prska krůtí maso na žampiónech kureci maso na zampionech jelitová polévka kureci maso na rajskem protlaku kuřecí prsko kuřeci prska recept kuřecí maso, rajský protlak facebook- majka šedivá majka šediva kureci maso na zampionech recepty kuřecí maso v rajském protlaku čínské maso kuřecí maso recepty rajský protlak krůtí prska recepty polévka jelitová prska na žampionech kureci prska pro deti prdelacka recept na kureci prska

Suroviny: maso kuřecí, olej, cibule, žampiony sterilované, protlak rajský, koření provensálské, sůl, smetana ke šlehání, těstoviny

TopRecepty.cz

Prskačka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3l1p