Kulajda podle Radka Davida
Klasickou kulajdu tentokrát připravíme trochu jinak. Polévku z restovaných lišek a brambor zjemníme smetanou a podáváme se ztraceným vejcem, posypanou křupavými plátky brambor, přelitou koprovým olejem a ozdobenou čerstvým koprem.
Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 479 kJ / 1 787 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,97 g |
| Tuky | 172,66 g |
| Vláknina | 7,30 g |
| Cholesterol | 281 mg |
| Sodík | 139 mg |
| Sůl | 0,27 g |
| Sacharidy | 25,00 g |
Postup přípravy
Dobrou chuť !
Zveřejněno 18. 4. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kulajda podle Radka Davida
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPXpV
Moje poznámka
Kulajda podle Radka Davida
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPXpV
Nejnovější recepty
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 4 minutami
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 1 hodinou
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 12 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 12 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 12 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka II
JajkaP před 32 minutami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 2 hodinami
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 8 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 9 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 9 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 10 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 10 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 10 hodinami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 11 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 12 hodinami
Suroviny:
houby lišky,
cibule šalotka,
brambory,
smetana,
vývar zeleninový,
víno bílé,
olej olivový,
olej řepkový,
kopr čerstvý,
vejce,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (2)