Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinovaný kozí sýr

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 1. 2011 14:14

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 389 kJ / 571 kcal
Bílkoviny34,38 g
Tuky37,87 g
Vláknina3,26 g
Cholesterol 75 mg
Sodík 184 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy21,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Takto upravené sýry většinou chutnají i těm, kteří kozí sýry nemají moc v oblibě.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

m.pracharova

13. 2. 2012 20:43

nádhera, hned bych si dala :-p, mňam!!! +1 :yes:

Pajaska

5. 1. 2011 13:45

:-O:-p:-p Krásná fotka toto.:yes:

mysulka

4. 1. 2011 17:30

:-p:yes: mňam:yes::-K

Katy

2. 1. 2011 20:34

Takto podobně nakládám i sýr balkánského typu a je to skvělé.:-8

Eliza

2. 1. 2011 19:09

Děkuju za pochvalné komentáře a doufám, že někdo zkusíte marinovat...;-)
Uf, Ivanko, tohle mi nedělej, celý den jsi se tu neukázala a snad ani nevařila :-O, už jsem přemýšlela, co se děje...;-):-D Na středu jsem pro tebe nakládala jen ten hermelín, kozí jsem obtiskla do koření...jsem ráda, že ti chutnalo... Až pak mě napadlo tohle kořeněné marinování, tak jsem zrealizovala a všichni (kromě Lízy) si pochutnali víc, než kdyby byl sýr jen tak, čistý. ;-)

zizala

2. 1. 2011 18:29

To vypadá moc dobře, už mám uloženo:-p

marcik

2. 1. 2011 18:12

Výborný nápad:yes:.kozí sýr dělá tchán, takže jsem si jistá že si u něho tímhle sýrem šplhnu;-):-*:-8+:yes:

magdalenka

2. 1. 2011 17:49

Ja som dostala pred časom asi 2,5 kg syrov z Francúzska...netušila som, že sú z kozieho mlieka, náramne nám chutili a skonzumovali sa závratnou rýchlosťou. Veľmi podobne nakladám Hermelín a sušené paradajky s provensálskym a cesnakom a cibuľou, ale dosť nerada, pretože sa míňa ešte počas doby zrenia...
Máš zas veľmi jedlé fotky, Eli...:yes:

isindy

2. 1. 2011 17:30

Elizo :-), tvoje sýry byly ve středu bezkonkurenční :yes:, moc jsem ti jich na talíři taky nenechala ;-) doma by mi to sice nikdo nejedl, ale já miluji sýry v jakékoli úpravě :-p

michsamant

2. 1. 2011 17:28

nadherne fotky! :yes::yes:

Eliza

2. 1. 2011 17:13

Děkuji za body a Ľaďince za odpověď pro Rebeku...:-):-K

misza

2. 1. 2011 17:06

Skvělé:-O:-*:yes:

rebeka

2. 1. 2011 16:09

špagi:-Ktys moudrá žena;-):-D:yes:s těma to teda prubnu..jinak všechno mám;-)díky:-K:-K:-K:yes:

spagetka

2. 1. 2011 15:53

Rebi, jelikož taky moc miluju sýry - troufnu si ti navrhnout, aby to zkusila s hermelínem se zeleným pepřem, nebo s paprikou, případně camembert ;-)

rebeka

2. 1. 2011 15:40

to je krása:-8:-K:yes:ale u nás čerstvý kozí sýr neseženu..a kozu nemám:-S:-Dšlo by to i z jiného sýra:-?asi ne,že:-S:-?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kozí sýr recepty kozí sýr kozí sýr recept recept na kozí sýr recepty z kozího sýra čerstvý kozí sýr recepty recepty kozi syr domácí kozí sýr recepty jak upravit kozi syr marinovaný sýr jak udělat domácí kozí sýr nakládání kozího sýra kozi syry domaci kozi syr nakladáný kozí syr kozý sýr kozí sýr úprava recept kozí sýr jak se dělá kozí sýr čerstvý kozí sýr

Suroviny: sýr kozí, paprika sušená sladká, kopr, rajče sušené, cibule, česnek, kapary, feferonka, bobkový list, olej olivový

TopRecepty.cz

Marinovaný kozí sýr

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pznV