Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 382 kJ / 2 003 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,54 g |
Tuky | 120,18 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 475 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 170,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort želvička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mQY3
Moje poznámka
Dort želvička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mQY3
Nejnovější recepty
Domácí třešňový sirup
Přidáno před 23 minutami
Kynuté knedlíky
Přidáno před 5 hodinami
Květákové kari s brokolicí, paprikami a baby špenátem
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí steak s rebarborovou omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Čokoládové polevy se smetanou
Přidáno 6. 6. 2025 13:52
Jahodovo-levandulový džem
Přidáno 5. 6. 2025 18:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
BeBe střecha s banánem
Majavcelicka před 30 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Jakubka před 31 minutami
Jihočeská kulajda
poirotka před 35 minutami
Kuřecí špalíčky na divoko
poirotka před 36 minutami
Tvarohový koláč s borůvkami
marsa.marsa před 51 minutami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
Lendoulinecek před 57 minutami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
bobnak před 2 hodinami
Čokoládovo-banánové muffiny
DominKuchtik před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Pavluska75 před 3 hodinami
Tématické fráze:
dort z rolady,
zelva z rolady,
dort z piškotové rolády,
pudinková šarlota,
roládová želva,
nepečený dort želvička,
nepečený dort želva,
dortová roláda,
roláda želva,
roládový dort,
želvička z rolady,
roládová bomba,
piškotový dort želva,
dort z rolády postup,
marcipánová modelovací hmota,
dort s rolady,
zelva z piskotove rolady,
dort z rolád,
roládová šarlota,
kivi dort
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
mouka hladká,
olej,
tvaroh měkký,
smetana ke šlehání,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
šťáva citronová,
želatina prášková,
marmeláda rybízová,
želé dortové,
marcipánová modelovací hmota
Komentáře (26)