Králík na rozmarýnu a bílém víně
Králičí maso je velmi chutné a jemné. Aby nebylo příliš suché, prošpikujeme ho slaninou, a pro výbornou chuť přidáme česnek a rozmarýn. Maso podáváme s chutnou šťávou dochucenou bílým vínem.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 399 kJ / 3 680 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,62 g |
Tuky | 377,74 g |
Vláknina | 10,66 g |
Cholesterol | 782 mg |
Sodík | 2,43 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 31,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD1O7
Moje poznámka
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD1O7
Nejnovější recepty
Převalovaná meruňková buchta podle Ivety Fabešové
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a květáková kaše (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Brambůrky z mikrovlnky
Přidáno před 15 hodinami
Letní plněné cukety
Přidáno před 18 hodinami
Švestková zavařenina s čokoládou Margot
Přidáno před 22 hodinami
Filety z pražmy královské se salátem z červené čočky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený sýrový květák
wimra před 1 hodinou
Rajčatový salát II.
radbastim před 2 hodinami
Vepřové nudličky v divoké omáčce
Jan Nemec před 9 hodinami
Marinovaná krkovice s brambory na šlehačce
Ketynna před 10 hodinami
Zapékané bramborové pikantule
Lucie1001 před 11 hodinami
Cukeťák
Hejhulka007 před 12 hodinami
Mrkvový koláč se švestkami
dalif před 12 hodinami
Kančí kýta se šípkovou omáčkou
Aleister před 13 hodinami
Suroviny:
stehno králičí,
slanina,
česnek,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
máslo,
olej,
rozmarýn,
vývar masový,
cibule,
sádlo,
slanina,
česnek,
mouka,
rozmarýn,
libeček,
víno bílé,
vývar masový,
sůl,
pepř mletý,
máslo
Komentáře (10)