Kapří podkůvky s mandlovou krustou
Porce kapra nemusí být pouze obalovanou klasikou. Připravte je zapečené v troubě, provoněné máslem, kořením, cibulkou a bylinkami, navíc s chutnou a křupavou krustičkou z toustového chleba a sekaných mandlí.
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapří podkůvky s mandlovou krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31jmn
Moje poznámka
Kapří podkůvky s mandlovou krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31jmn
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí yakitori
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Grilovaná kachní prsa
Přidáno před 22 hodinami
Barbecue kuře
Přidáno před 22 hodinami
Plněné burgery
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 6 hodinami
Brokolicová polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Koprová omáčka
radekfiala před 7 hodinami
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 7 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 9 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 9 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 9 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 10 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 14 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 14 hodinami
Suroviny:
kapr,
máslo,
mandle,
chléb toustový,
cibule červená,
petrželka,
sůl,
pepř mletý,
koření grilovací,
citron
Komentáře (1)