Květákové rizoto se šalvějí
Lahodné spojení rýže, pečeného květáku, řapíkatého celeru a voňavé šalvěje v dobrém rizotu. Rizoto na závěr ochutíme parmazánem a podáváme posypané pečeným květákem a dýňovými semínky.
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Květákové rizoto se šalvějí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEVQO
Moje poznámka
					
				
Květákové rizoto se šalvějí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEVQO
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 9 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 11 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 3 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 5 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 6 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 6 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 7 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 8 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 8 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 9 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 9 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 9 hodinami
						Suroviny:
						
							květák, 
						
						
							rýže, 
						
						
							máslo, 
						
						
							cibulka jarní, 
						
						
							celer, 
						
						
							vývar kuřecí, 
						
						
							olej olivový, 
						
						
							semínka dýňová, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							parmazán, 
						
						
							šalvěj čerstvá
						
					
	
			
	
Komentáře (1)