Mletý biftek na víně
Šťavnaté bifteky z mletého hovězího masa podáváme s výraznou a dobře ochucenou omáčkou z rajského protlaku, kořenové zeleniny a vína. Tento pokrm se skvěle hodí pro slavnostní příležitosti nebo na nedělní oběd.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mletý biftek na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxAG7
Moje poznámka
Mletý biftek na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxAG7
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Toast à la turecká vejce cilbir
Přidáno před 15 hodinami
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno 30. 5. 2025 15:37
Velká holubka
Přidáno 30. 5. 2025 15:25
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno 30. 5. 2025 15:16
Pljeskavice s lečem
Přidáno 30. 5. 2025 15:10
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno 30. 5. 2025 15:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bábovka
Flyer01 před 7 hodinami
Vepřová kýta na smetaně
Styliane před 7 hodinami
Lívance z podmáslí
MonkaF před 8 hodinami
Jednoduché kuřecí maso se žampiony
Dagemar před 8 hodinami
Kuře na paprice
TerunkaKr před 10 hodinami
Šumavské topinky
Moanka před 10 hodinami
Špenátová polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Svíčková na smetaně
Rebeca před 11 hodinami
Pečená švestková a jablečná povidla
Neduch před 11 hodinami
Jednoduché langoše
Lucie1001 před 12 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
rohlík,
mléko,
cibule,
vejce,
citron,
sůl,
pepř mletý,
strouhanka,
mouka hladká,
olej,
máslo,
cibule,
směs zeleninová,
protlak rajčatový,
víno červené,
vývar masový,
cukr
Komentáře (1)