Mletý biftek na víně
Šťavnaté bifteky z mletého hovězího masa podáváme s výraznou a dobře ochucenou omáčkou z rajského protlaku, kořenové zeleniny a vína. Tento pokrm se skvěle hodí pro slavnostní příležitosti nebo na nedělní oběd.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mletý biftek na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxAG7
Moje poznámka
Mletý biftek na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxAG7
Nejnovější recepty
Ořechový koláč s krémem a čokoládovou polevou
Přidáno před 1 hodinou
Salát s pečenými batáty
Přidáno před 3 hodinami
Makovník s citronovou polevou
Přidáno před 6 hodinami
Plněné vepřové řízky
Přidáno před 7 hodinami
Porcovaná žemlovka s jablky a tvarohem, zapečená se sněhem
Přidáno před 8 hodinami
Müsli snídaně s ovocem
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vietnamská grilovaná kachna
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 58 minutami
Ředkvičkový salát
wimra před 1 hodinou
Hrnkový koláč s rebarborou
Misshell před 1 hodinou
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
rybarka007 před 2 hodinami
Kuřecí kousky v pepřové omáčce
Vladimir74VD před 3 hodinami
Kuřecí střapačky v bramborákovém těstě
PetraRaf před 3 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
Jandulka13 před 3 hodinami
Pikantní pečená kuřecí stehna
Miras3110 před 4 hodinami
Sirup ze smrkových výhonků (pro Janinu)
Drejka741 před 4 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
rohlík,
mléko,
cibule,
vejce,
citron,
sůl,
pepř mletý,
strouhanka,
mouka hladká,
olej,
máslo,
cibule,
směs zeleninová,
protlak rajčatový,
víno červené,
vývar masový,
cukr
Komentáře (1)