Mletý biftek na víně
Šťavnaté bifteky z mletého hovězího masa podáváme s výraznou a dobře ochucenou omáčkou z rajského protlaku, kořenové zeleniny a vína. Tento pokrm se skvěle hodí pro slavnostní příležitosti nebo na nedělní oběd.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mletý biftek na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxAG7
Moje poznámka
Mletý biftek na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxAG7
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 7 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 11 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 14 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 16 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 2 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 6 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 8 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 8 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 8 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 8 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 9 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 11 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 13 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
rohlík,
mléko,
cibule,
vejce,
citron,
sůl,
pepř mletý,
strouhanka,
mouka hladká,
olej,
máslo,
cibule,
směs zeleninová,
protlak rajčatový,
víno červené,
vývar masový,
cukr
Komentáře (1)