Sýrové vdolky z kvasu podle Josefa Maršálka
Domácí drobné pečivo je potěšením pro chuťové pohárky. Zvlášť, když se na jeho přípravu použije kvásek. Toto sýrové pečivo je nadýchané, propečené dokřupava a na svém povrchu posypáno semínky či kmínem.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sýrové vdolky z kvasu podle Josefa Maršálka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M870m
Moje poznámka
Sýrové vdolky z kvasu podle Josefa Maršálka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M870m
Nejnovější recepty
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 3 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Mrkvová bábovka
Přidáno před 21 hodinami
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Domácí houbová paštika se sýrem
Přidáno 7. 10. 2025 10:26:02
Směs mořských plodů obalená a smažená
Přidáno 7. 10. 2025 06:07:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kedlubny s mrkví a hráškem na česneku
juannita před 41 minutami
Kuřecí stehýnka na paprice
Palenka před 1 hodinou
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Strasak před 1 hodinou
Hrášková polévka (krém) s krutony
Dasmid před 1 hodinou
Vepřová játra na cibulce
Mamkanamka před 1 hodinou
Cuketový koláč
Jindriskas před 3 hodinami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Jindriskas před 3 hodinami
Babiččin hrníčkový jablečný koláč
Merylas před 4 hodinami
Tvarohovo-jablečné postrouhané řezy (bezvaječné)
veronika_straka před 5 hodinami
Rakytníkový sirup zastudena
Receptynove před 16 hodinami
Suroviny:
sýr nastrouhaný,
tymián čerstvý,
mouka hladká,
máslo,
vejce,
sůl,
kypřící prášek do pečiva,
sýr nastrouhaný,
kmín celý
Komentáře (1)