Smažené mleté jehněčí řízky
Smažené mleté jehněčí řízky mají výraznou chuť díky jehněčímu masu, voní po bylinkách a na povrchu jsou krásně křupavé. Hodí se k bramborové kaši, bramborám i salátu. Rychlé, jednoduché a přitom plné chuti.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené mleté jehněčí řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYXPQ
Moje poznámka
Smažené mleté jehněčí řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYXPQ
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 5 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 6 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 8 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 9 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 10 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 1 hodinou
Išelské cukroví
Danakoukolova před 1 hodinou
Vosí hnízda
RNiklova před 2 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 2 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 2 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 2 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 3 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 3 hodinami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 3 hodinami
Babiččina čočková polévka
pesmax před 3 hodinami
Suroviny:
maso jehněčí,
sýr tvrdý,
cibule,
vejce,
česnek,
majoránka,
sůl,
strouhanka,
olej
Komentáře (1)