Jehněčí na červeném víně
Jehněčí na červeném víně je pomalu tažené maso s bohatou a voňavou omáčkou. Víno dodá jehněčímu masu hloubku chuti a dlouhé vaření zajistí, že maso zůstane krásně šťavnaté, křehké a bude se doslova rozpadat na jazyku.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxM97
Moje poznámka
Jehněčí na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxM97
Nejnovější recepty
Polévka kulajda se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Kapr se zeleninou a houbami
Přidáno před 2 hodinami
Kapr pečený na kmíně s nastavovanou kaší
Přidáno před 3 hodinami
Linecké skořicové kytičky
Přidáno před 3 hodinami
Linecké čtverečky s mašličkou
Přidáno před 3 hodinami
Nakládané tvarůžky
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
Barča před 44 minutami
Plovdivské maso
zvon23 před 1 hodinou
Buřtgulášek z točeňáku
janmericka87 před 3 hodinami
Jablečné krémové řezy
Jitinka před 4 hodinami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Hylda před 4 hodinami
Mrkvové šátečky s povidly
HanaNova před 6 hodinami
Soukenický sekaný řízek
Merylas před 8 hodinami
Vlašský salát speciál podle ČSN
LadyLada před 8 hodinami
Celozrnné muffiny s medovou polevou
Lada Kašparová před 8 hodinami
Ořechová bábovka
Romanka67 před 11 hodinami
Suroviny:
maso jehněčí,
špek,
sádlo,
cibule,
česnek,
víno červené,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)