Pangas v palačinkovém těstíčku
Pangase mají rádi i ti, kteří rybám běžně neholdují, neboť jeho maso je příjemně křehké a postrádá typický rybí zápach. Navíc je velice všestranný a připravit se dá snad všemi možnými způsoby. Vyzkoušejte jej třeba usmažit v palačinkovém těstíčku.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangas v palačinkovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jROoW
Moje poznámka
Pangas v palačinkovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jROoW
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 11 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 12 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 16 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno 7. 10. 2025 21:36:25
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
VeronikaRob před 4 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Ashelin před 6 hodinami
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 7 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 9 hodinami
Celerová pomazánka
Majkaa před 11 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 11 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 12 hodinami
Suroviny:
pangasius,
vejce,
mléko,
mouka hladká,
olej,
máslo,
koření na ryby,
sůl,
podravka,
petrželka,
řeřicha
Komentáře (1)