Pangas v palačinkovém těstíčku
Pangase mají rádi i ti, kteří rybám běžně neholdují, neboť jeho maso je příjemně křehké a postrádá typický rybí zápach. Navíc je velice všestranný a připravit se dá snad všemi možnými způsoby. Vyzkoušejte jej třeba usmažit v palačinkovém těstíčku.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangas v palačinkovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jROoW
Moje poznámka
Pangas v palačinkovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jROoW
Nejnovější recepty
Vánoční oplatky
Přidáno před 10 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 12 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 13 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 14 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 15 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 4 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 5 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 5 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 5 hodinami
Krkovička z trouby
Sahula před 5 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 6 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 6 hodinami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
busy_dad před 6 hodinami
Celerová pomazánka
Toms1 před 7 hodinami
Suroviny:
pangasius,
vejce,
mléko,
mouka hladká,
olej,
máslo,
koření na ryby,
sůl,
podravka,
petrželka,
řeřicha
Komentáře (1)