Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 616 kJ / 864 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 162,30 g |
| Tuky | 21,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 360 mg |
| Sodík | 1,33 g |
| Sůl | 3,34 g |
| Sacharidy | 6,50 g |
Postup přípravy
8 minut, otočíme a pečeme stejně dorůžova i z druhé strany. Krok 6: Podáváme s různě upraveným bramborem, salátem podle chuti a lze použít i dip, tatarskou omáčku apod.
Zveřejněno 25. 7. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí prsa plněná, obalená a smažená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEpVM
Moje poznámka
Krůtí prsa plněná, obalená a smažená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEpVM
Nejnovější recepty
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 1 hodinou
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 2 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 3 hodinami
Rybí polévka s krupicí
Přidáno před 3 hodinami
Sardinková pomazánka podle ČSN
Přidáno před 3 hodinami
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí polévka
Kajkajak před 59 sekundami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 54 minutami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 1 hodinou
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 1 hodinou
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 1 hodinou
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 1 hodinou
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 3 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 4 hodinami
Suroviny:
prsa krůtí,
slanina,
sýr,
sůl,
pepř mletý,
koření grilovací,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
sádlo
Komentáře (13)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
- "ostrým nožem uděláme nedokrojené zářezy cca 8-10 mm široké."
Místo 8-10 mm široké raději napsat 8-10 mm od sebe
- "Palce tu reď nejsou v nabídce"
Kliknout na poslední žlutý JEDNOBAREVNÝ emotikon a v rozšířené nabídce už jsou palce k dispozici
***
Podle hůlek rozvaluji těsto..., ale to nedokrojené maso je pro mě novum
Ten fígl s vařečkami mě doslova dostal do kolen,nedřív jsem " machrovala ', na co, přece umím udělat zářezy, a hned druhý se mi podařilo prokrojit skrz
Maruško, přeji hezký , pohodový týden