Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vícezrnné kaiserky

Domácí kaiserky z kombinace bílé a vícezrnnné mouky krásně voní kmínem a jsou nadýchané. Jejich příprava není nijak složitá a zvládnou ji i začátečníci. Stačí jen pár surovin a trpělivost s kynutím těsta a čerstvé pečivo je na stole. Po kaiserkách z obchodu už zaručeně nesáhnete.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Karel1234 Karel1234

Středně náročný

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 15 min

75 min (60 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 12 kusů

12kusů

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Všechny suroviny dáme do mísy a vytvoříme hladké pružné těsto. Poté necháme alespoň 30 minut kynout (dokud nezdvojnásobí objem). Krok 2: Mezitím plech vyložíme pečicím papírem a troubu předehřejeme na 200 °C. Krok 3: Kaiserky potřeme vajíčkem posypeme kmínem a vložíme do trouby na 15 min.

TIP: Jaký je rozdíl mezi vícezrnným a celozrnným pečivem

Zveřejněno 27. 5. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vícezrnné kaiserky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ADA13

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vícezrnné kaiserky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ADA13

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
mouka, mouka polohrubá, cukr, sůl, olej, mléko, droždí, vejce, kmín celý

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu