Pudink s příchutí černého bezu
Oblíbený vařený pudink můžeme ozvláštnit novou příchutí. Na vrcholu jara, kdy kvete černý bez, stačí posbírat pár květů, které povaříme v mléce. V něm pak uvaříme klasicky pudink a máme hotovo.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 557 kJ / 372 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,16 g |
Tuky | 7,62 g |
Vláknina | 0,40 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 202 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 58,50 g |
Postup přípravy
Pro zjemnění můžeme přidat kousek másla. Krok 4: Mícháme, povaříme, rozlijeme do misek a dáme chladit, nebo použijeme jako teplý přeliv např. na dukátové buchtičky.
Zveřejněno 3. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pudink s příchutí černého bezu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nwoY
Moje poznámka
Pudink s příchutí černého bezu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nwoY
Nejnovější recepty
Čokoládovo-pudinkové tyčinky z plundrového těsta
Přidáno před 27 minutami
Vydatná snídaně plná bílkovin nejen pro diabetiky
Přidáno před 1 hodinou
Muffiny s višňovou marmeládou
Přidáno před 4 hodinami
Křupavé sušenky
Přidáno před 5 hodinami
Restované kuřecí prso se žampiony a mrkví (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Zdravá snídaně nejen pro diabetiky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bábovka
Neregistrovaný před 2 minutami
Lososový steak
Neregistrovaný před 4 minutami
Kaše z ovesných vloček
janperina481 před 8 minutami
Hrnkové palačinky
Neregistrovaný před 10 minutami
Kadlíkův zavinutec
Neregistrovaný před 11 minutami
Bezlepkový tvarožník
Neregistrovaný před 18 minutami
Piškotová roláda s pudinkovo-tvarohovou náplní
Neregistrovaný před 19 minutami
Rizoto z vepřové konzervy
Neregistrovaný před 21 minutami
Turecká vejce
kimlo před 23 minutami
Valašská kyselica ze Vsetína
Neregistrovaný před 29 minutami
Suroviny:
pudink vanilkový,
mléko,
cukr,
květy černého bezu,
máslo
Komentáře (9)