Pudink s příchutí černého bezu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 557 kJ / 372 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,16 g |
Tuky | 7,62 g |
Vláknina | 0,40 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 202 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 58,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Bezový odvar lze zmrazit a podle chuti uvařit bezový pudink třeba na vánoce
Pokud jste uvařili, jídlo vám chutnalo a napíšete to do komentářů, tak se asi neurazím…
Pokud jste uvařili, jídlo vám nechutnalo, napište to do komentářů; já se neurazím a ostatním tím jen posloužíte…
Pokud se vám recept líbí a dáte mu bod, tak je zbytečné to psát do komentářů…
Pokud se vám recept nelíbí, klidně napište proč. Vaše připomínky zvážím a recept případně doplním, opravím, či vymažu…
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 6. 2022 14:53
Snažím se vařit ze sezonních surovin, tak už výluh necpu do mrazáku
Předefčírem jsem si pochutnal po prvé, dnes navařeno ze dvou pudinků
Nad polovinou porcí jsem zlomil citronovou kůru a nad receptem pro letošek hůl; škoda, že u nás už kozičky odkvétají...
31. 5. 2022 08:03
5. 6. 2020 10:36
5. 6. 2020 09:37
Jj, to by mohlo být ono
Použil jsem jakýsi levný, neznačkový pudink který používám na pečení...
...akorát mě překvapilo, že ve složení je uvedený kukuřičný a ne násobně levnější bramborový škrob...
5. 6. 2020 06:22
4. 6. 2020 20:57
Zajímavé...
Možná tuto specifickou vůni vnímáme rozdílně...
Opravdu jsem mléko aromatizoval pouze třemi květy a povařil krátce (odhadem pouze 3 minuty) a přišlo nám to tak akorát
No, je to zajímavé, že
Děkuji za fotečku
4. 6. 2020 18:33
Varila som asi 7-8 min, možno som mala dlhšie. Jemnučkú príchuť bolo cítiť, ale veľmi málo. Po varení v mlieku bolo cítiť aj chuť aj vôňu, ale po pridaní pudingu sa to zjemnilo. Ak by som robila druhý raz, pridám viac kvetu a dlhšie možno povarila. V každom prípade je to zmena.
3. 6. 2020 21:15
3. 6. 2020 20:20
Někde začíná kvést, někde je v plném květu, někde odkvétá...
No, nejvyšší čas odzkoušet, že
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 1 hodinou
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 23 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Právě bylo uvařeno:
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 18 sekundami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 5 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 7 minutami
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 1 hodinou
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 2 hodinami
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 2 hodinami
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 5 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 5 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Suroviny: pudink vanilkový, mléko, cukr, květy černého bezu,
Pudink s příchutí černého bezu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nwoY
9 názorů