Brynzová pěna
Brynza, slovenský národní poklad a pomazánka z ní, má svoji typickou a nezaměnitelnou ostřejší chuť. Můžeme ji podávat jako zdravou večeři s pečivem a čerstvou zeleninou nebo použít na přípravu slaného pohoštění.
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brynzová pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpxW7
Moje poznámka
Brynzová pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpxW7
Nejnovější recepty
Hrušková marmeláda
Přidáno před 2 hodinami
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 14 hodinami
Tvarohový koláč s ovocem podle Kristíny Nemčkové
Přidáno 17. 8. 2025 17:11:35
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno 17. 8. 2025 15:31:28
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno 17. 8. 2025 15:22:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Broskvové čatní
RadkaR před 1 hodinou
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
demska26 před 1 hodinou
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Zdena.t před 2 hodinami
Falešný španělský ptáček
Kattyy před 3 hodinami
Jogurtová zmrzlina 2
vaclavagregrova před 3 hodinami
Domácí kečup
MarketaBod před 3 hodinami
Fazolová kyselá polévka
TondaJ před 4 hodinami
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
lucie.jechova před 6 hodinami
Jablková pomazánka
Merylas před 6 hodinami
Suroviny:
brynza,
pomazánkové máslo,
smetana ke šlehání,
smetana zakysaná,
česnek sušený,
sůl,
pepř bílý mletý,
pažitka
Komentáře (9)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0