Bramborová polévka s fazolovými lusky a koprem
Jednoduchá, ale chuťově výrazná polévka, která spojuje jemnost brambor, křehkost fazolových lusků a svěžest čerstvého kopru. Tahle polévka v sobě nese chuť venkova i babiččiny kuchyně.
Postup přípravy
Na talíři můžeme doplnit pošírovaným vejcem. Krok 5: Na talíři můžeme doplnit pošírovaným vejcem.
Zveřejněno 3. 6. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová polévka s fazolovými lusky a koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNr5w
Moje poznámka
Bramborová polévka s fazolovými lusky a koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNr5w
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 13 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 17 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 19 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 22 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 6 minutami
Krůtí játra ve smetaně
rokoko před 57 minutami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 1 hodinou
Báječný perník
Avenos@seznam.cz před 2 hodinami
Bohatý ostružinový koláč
Tarantule před 2 hodinami
Domácí kečup
Baruska. před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 8 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 15 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 15 hodinami
Krenex
dragomirac před 16 hodinami
Suroviny:
máslo,
mouka,
kmín mletý,
brambory rané,
fazolky zelené,
vývar zeleninový,
kopr čerstvý,
sůl,
pepř mletý,
vejce
Komentáře (8)