Bramborová polévka s fazolovými lusky a koprem
Jednoduchá, ale chuťově výrazná polévka, která spojuje jemnost brambor, křehkost fazolových lusků a svěžest čerstvého kopru. Tahle polévka v sobě nese chuť venkova i babiččiny kuchyně.
Postup přípravy
Na talíři můžeme doplnit pošírovaným vejcem. Krok 5: Na talíři můžeme doplnit pošírovaným vejcem.
Zveřejněno 3. 6. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová polévka s fazolovými lusky a koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNr5w
Moje poznámka
Bramborová polévka s fazolovými lusky a koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNr5w
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 2 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 2 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 3 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 3 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 14 minutami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 31 minutami
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Michal_amater před 45 minutami
Vařená majonéza
SenBri před 49 minutami
Masové kuličky na způsob guláše
BinaSa před 55 minutami
Hamburská vepřová kýta
Misa12345 před 1 hodinou
Nepečená kokosová roláda
HanaBerankova před 1 hodinou
Vánoční linecká kolečka
PrinceznaXena před 1 hodinou
Snadné rumové kuličky
PrinceznaXena před 1 hodinou
Ovesné banánové sušenky
Panova před 2 hodinami
Suroviny:
máslo,
mouka,
kmín mletý,
brambory rané,
fazolky zelené,
vývar zeleninový,
kopr čerstvý,
sůl,
pepř mletý,
vejce
Komentáře (8)