Bramborová polévka s fazolovými lusky a koprem
Jednoduchá, ale chuťově výrazná polévka, která spojuje jemnost brambor, křehkost fazolových lusků a svěžest čerstvého kopru. Tahle polévka v sobě nese chuť venkova i babiččiny kuchyně.
Postup přípravy
Na talíři můžeme doplnit pošírovaným vejcem. Krok 5: Na talíři můžeme doplnit pošírovaným vejcem.
Zveřejněno 3. 6. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová polévka s fazolovými lusky a koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNr5w
Moje poznámka
Bramborová polévka s fazolovými lusky a koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNr5w
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 11 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 11 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 11 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 11 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 15 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 33 minutami
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 7 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 8 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 8 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 8 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 9 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 9 hodinami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 10 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 10 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 11 hodinami
Suroviny:
máslo,
mouka,
kmín mletý,
brambory rané,
fazolky zelené,
vývar zeleninový,
kopr čerstvý,
sůl,
pepř mletý,
vejce
Komentáře (8)