Hroznový kompot (na zimu)

cathleen Kuchařka: cathleen

Zavařeniny 1 názor

Suroviny

zralé hrozny
Nálev:
1 l vody
250 g cukru
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Bobule hroznů otrháme z třapin a opravdu důkladně je opereme.

  2. Okapané pak ukládáme do sklenic, zaléváme horkým nálevem, zavíčkujeme a zavaříme (20 minut při 85 °C).

Poznámka

Použití jako kompot nebo i na buchtu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 13 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hroznový kompot (na zimu)

  • Elina Elina(neregistrovaná)

Tématické fráze: hroznový kompot kompot z hroznů hroznový kompot recept hroznovy kompot zavareny v troube recept na hroznový kompot kompot na zimu z vina kompot z hroznoveho vina kompot hroznovy

Zapomněl/a jsem heslo