Zeleninový krém s česnekovými krutonky
Ne nadarmo se říká, že polévka je grunt. Dobře zasytí, příjemně zahřeje a pomůže v boji s nachlazením. Příjemně kořeněný a opravdu sytý zeleninový krém podáváme s křupavými česnekovými krutonky.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 6. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninový krém s česnekovými krutonky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRLjy
Moje poznámka
Zeleninový krém s česnekovými krutonky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRLjy
Nejnovější recepty
Krkovička s dýňovo-bramborovou kaší
Přidáno před 1 hodinou
Masová směs Mexiko
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kousky s dýňovým pyré vhodné pro diabetiky
Přidáno před 2 hodinami
Zeleninové pyré s muškátovou dýní
Přidáno před 2 hodinami
Kakaová kolečka s čokoládou
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s guacamole a krevetkami
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaná banánová buchta
brtna před 26 sekundami
Nadýchaný hrnečkový perník
brtna před 1 minutou
Frankfurtská jemná polévka
brtna před 3 minutami
Babiččina fazolačka
Marierosulkova před 39 minutami
Rýžový nákyp s broskvemi
KetyHu před 1 hodinou
Vepřové plátky s krůtími játry a fazolkami
adelaku před 2 hodinami
Sekaná v anglické slanině
poirotka před 2 hodinami
Pečené brambory s masem a žampióny
Veritaska před 5 hodinami
Křehký jablkový koláč
Potocky před 5 hodinami
Suroviny:
cibule,
mrkev,
pórek,
celer,
česnek,
olej olivový,
máslo,
koření nové koření,
česnek mědvědí,
tymián,
bobkový list,
rohlík,
olej česnekový,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)