Květák bez smažení
Chcete si pochutnat na obalovaném květáku, ale bez smažení a zbytečného tuku? Vyzkoušejte variantu pečenou v troubě! Květák v jemném těstíčku obalený v kukuřičné strouhance je krásně křupavý, lehký a přitom stejně chutný jako z pánve.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 7. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák bez smažení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zp9Oy
Moje poznámka
Květák bez smažení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zp9Oy
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 9 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 9 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 10 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 14 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 14 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynutý knedlík
RadkaaK před 6 minutami
Sušená rajčata v olejové lázni
oldvlk před 41 minutami
Pečená švestková povidla
Anche před 1 hodinou
Pečené nudličky z kapra
ZboSy před 1 hodinou
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 2 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 2 hodinami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 7 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 9 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 10 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 10 hodinami
Suroviny:
květák,
mouka špaldová hrubá,
voda,
koření grilovací,
sůl,
pepř mletý,
strouhanka kukuřičná,
olej
Komentáře (2)