Zapečené plátky patizonu
Patizon je často opomíjená, ale výborná zelenina, kterou snadno připravíte i v horkovzdušné fritéze. Plátky patizonu zapečené se slaninou, žampiony a zeleninou vás nalákají nejen vzhledem, ale též svou vůní a lahodnou chutí.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené plátky patizonu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ82r
Moje poznámka
Zapečené plátky patizonu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ82r
Nejnovější recepty
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 11 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 11 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 11 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 11 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 11 hodinami
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččina rychlá kulajda
olivka před 51 minutami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 12 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 12 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 13 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 14 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 14 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 14 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 14 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 15 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 15 hodinami
Suroviny:
patizon,
cibule,
slanina anglická,
olej,
žampióny,
mrkev,
paprika čerstvá červená,
rajče sušené v oleji,
sýr mozzarella,
nať cibulová,
sůl,
pepř mletý,
koření provensálské
Komentáře (1)