Cuketové zelí - zavařené
Zavařené cuketové zelí je skvělý způsob, jak využít bohatou úrodu cuket a připravit si lehčí alternativu klasického zelí. Hodí se jako příloha k masu i k rychlému obědu - a navíc vydrží ve spíži celou zimu.
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cuketové zelí - zavařené
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ8G9
Moje poznámka
Cuketové zelí - zavařené
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ8G9
Nejnovější recepty
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 12 hodinami
Provensálská rybí polévka podle Marka Raditsche
Přidáno před 13 hodinami
Italská krémová smetanová bramboračka
Přidáno před 21 hodinami
Sváteční likér podle Pohlreicha
Přidáno před 22 hodinami
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno 2. 12. 2025 19:16:03
Dršťková svačinová polévka
Přidáno 2. 12. 2025 18:52:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Slavista62 před 1 hodinou
Fofr broskvový koláč
Martula před 6 hodinami
Mleté maso na špagety
Kajkajak před 8 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
AgirED před 9 hodinami
Pomazánka ze šprotů
foxinka001 před 9 hodinami
Kokosovo-tvarohový koláč (cheesecake)
Annanas před 9 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 9 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 9 hodinami
Banánové sušenky
Annanas před 9 hodinami
Boršč s mletým masem
Kajkajak před 10 hodinami
Suroviny:
cuketa,
cibule,
olej,
kmín celý,
sůl,
cukr,
ocet
Komentáře (1)