Galetka s rajčaty a brynzou
Galetka je francouzský koláč z křehkého těsta, pečený volně bez formy, který se dá plnit sladkou i slanou náplní. Jednoduchá kombinace rajčat a brynzy jí dodává výraznou chuť, a v remosce se upeče do křupava i nadýchanosti.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Galetka s rajčaty a brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkXv8
Moje poznámka
Galetka s rajčaty a brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkXv8
Nejnovější recepty
Grilované rybí souvlaki
Přidáno před 4 hodinami
Plněné bramborové placky z kaše
Přidáno před 5 hodinami
Koláč s cuketovou nádivkou
Přidáno před 5 hodinami
Kapří hranolky s pučálkou
Přidáno před 6 hodinami
Celerové nugety se sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Galetka s rajčaty a brynzou
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mleté maso zapečené s růžičkovou kapustou
Pepajz před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Pecenesele před 2 hodinami
Čokoládové trubičky
vyletalovajana před 2 hodinami
Cuketový perník
LucieBrabcova před 2 hodinami
Cookies s čokoládou
SofieA před 2 hodinami
Báječný perník
IvanaK před 4 hodinami
Prošívaná deka
Mirrika před 5 hodinami
Bramborové taštičky s povidly a ořechovou omáčkou
Mamkanamka před 6 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
PetaP před 7 hodinami
Jáhlová kaše s mákem
tejaja před 7 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
sůl,
cukr krystal,
voda,
kypřící prášek,
brynza,
rajče,
cibule červená,
vejce,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)