Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Muffiny z kukuřičné mouky

Hodnocení receptu je 3,9 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

MishkaCZ

Snadný

Suroviny

Porce: 6ks

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 789 kJ /
906 kcal
Bílkoviny25,44 g
Tuky34,26 g
Vláknina3,30 g
Cholesterol 271 mg
Sodík 3,47 g
Sůl8,59 g
Sacharidy122,22 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Troubu předehřejeme na 200°C. Krok 2: V míse smícháme obě mouky, cukr, kypřicí prášek a sůl. Uprostřed uděláme důlek, do něj dáme jogurt, olej, vejce a umícháme těsto. Nakonec přidáme nakrájenou cibulku a těsto rozdělíme do formiček. Můžete posypat sezamovým a lněným semínkem, ale je to jen pro oko. Krok 3: Pečeme 20-25 min, propečenost zkontrolujeme klasickým špejlovým testem. Vyklopíme a necháme zchladnout. Krok 4: Každý muffin rozřízneme a naplníme podle své fantazie (různými pomazánkami, sýry nebo zeleninou). Já zvolila termizovaný sýr a šunku. Nějakým nedopatřením jsem doma neměla žádný salát, tak je to takové chudé, ale příště to napravím.

Zveřejněno 5. 5. 2014

Poznámka autorky MishkaCZ

http://www.facebook.com/pages/Mishkas-Diary/142872...

Ne každý víkend mám chuť a náladu péct sladkou snídani. Prolistovala jsem „Albertku” a našla tyto slané muffiny. Jak to dopadlo?

(Projekt: Albert)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qXQ7

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qXQ7

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Pár bych si jich hned dala.:-*:-p:yes:

krásné, dala bych si:yes::yes:

To je nádhera už jen od pohledu:-KS chutí bych si nabídla:-p:yes:

Líbí se mi Tvé recepty :yes: Takový lákavý muffinek k snídani nebo svačině bych si dala kdykoliv ;-)

Tématické fráze:
recepty z kukuřičné mouky, kukuřičné muffiny, mufiny z kukuřičné mouky, polohrubá kukuřičná mouka recepty, kukuřičná mouka polohrubá recepty, pečivo z kukuřičné mouky, mafiny z kukuřičné mouky, pečivo z kukuřičné mouky recepty, pečeme z kukuřičné mouky, kukuřičná mouka, muffiny bez mouky, kukuříčná mouka recept, slané kukuřičné muffiny, slané pečivo z kukuřičné mouky, slane recepty z kukuricne mouky, kukuřičná mouka recepty, kukuricný mouka recepty, pecivo s kukuricne mouky, z kukuřičné mouky i mufiny, muffiny z hladké mouky

Suroviny:
mouka kukuřičná, mouka polohrubá pšeničná, cukr třtinový, jogurt bílý, olej, vejce, cibulka jarní, sůl, kypřící prášek bio

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu