Slaninovo-kukuřičné špízy
Slaninovo-kukuřičné špízy jsou vynikající volbou pro každé grilování, spojující sladkost kukuřice s křupavostí a bohatou chutí slaniny. Kombinace šťavnatých kukuřičných zrn s vůní uzené slaniny potěší každého milovníka grilování.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 103 kJ / 1 937 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,17 g |
Tuky | 210,03 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 175 mg |
Sodík | 4,00 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 2,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slaninovo-kukuřičné špízy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L8Mw
Moje poznámka
Slaninovo-kukuřičné špízy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L8Mw
Nejnovější recepty
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 1 hodinou
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 18 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 21 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno 7. 7. 2025 08:57
Cuketový perník
Přidáno 7. 7. 2025 06:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapusta zapékaná s mletým masem
Bajdina před 32 minutami
Palačinky ultratenké a nejlepší z nejlepších
nikolasvabenska před 33 minutami
Uzený guláš
brtna před 57 minutami
Mleté maso s tarhoňou a zeleninou
novakovajanna před 1 hodinou
Rychlá hrníčková bábovka
nikolasvabenska před 1 hodinou
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
janatka před 1 hodinou
Šťavnaté karbanátky se sýrem
Markeeta před 2 hodinami
Brusinky z rybízu
sidonie před 3 hodinami
Chutné vafle
Eliška před 3 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
VeronikaHa před 13 hodinami
Tématické fráze:
kukurice vcelku recept,
špízy recept,
špízy,
špízy ze slaniny,
kukuřice vařená linie
Suroviny:
kukuřice,
slanina anglická vcelku,
paprika čerstvá zelená,
česnek,
sůl,
máslo
Komentáře (5)