Honzovy buchty jako peříčko
Kynutých buchet není nikdy dost, ať jich upečete kolik chcete, vždycky nakonec pochybí. Základem dobrých buchet, které zůstanou vláčné i na druhý den, je dokonalé těsto. V tomto receptu je místo másla použito sádlo, díky kterému jsou buchty opravdu vláčné.
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Honzovy buchty jako peříčko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0R2WL
Moje poznámka
Honzovy buchty jako peříčko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0R2WL
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 10 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 12 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 14 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 18 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 5 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 7 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 9 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 9 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 10 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 10 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 11 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 12 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 12 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 12 hodinami
Suroviny:
droždí,
cukr moučkový,
mléko polotučné,
těsto kynuté,
sůl,
cukr vanilkový,
žloutek,
sádlo,
kůra citronová,
Komentáře (7)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Rozhodně jiné dělat nebudu!!!👌👍❤️
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0