Knedlíčky gyoza
Gyoza knedlíčky jsou oblíbenou japonskou specialitou z tenkého těsta plněného šťavnatým mletým masem a cibulí. Jemně osmažené dozlatova a podávané se sladkou chilli omáčkou představují perfektní chuťový zážitek.
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Knedlíčky gyoza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6r46
Moje poznámka
Knedlíčky gyoza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6r46
Nejnovější recepty
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 5 hodinami
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 8 hodinami
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 10 hodinami
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 10 hodinami
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 11 hodinami
Salát se smažákem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 1 hodinou
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 2 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 2 hodinami
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 2 hodinami
Cuketová buchta
Ricmond před 2 hodinami
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 2 hodinami
Francouzská cibulačka
co.coze před 3 hodinami
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 3 hodinami
Vařená tvarůžková pomazánka
mira65 před 3 hodinami
Dýňový koláč
DitaB před 3 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
voda,
maso hovězí mleté,
cibule,
omáčka sojová,
sůl,
pepř mletý,
chilli,
olej
Komentáře (1)