Grónský halibut s restovanou cuketou
Ryby jsou zdrojem kvalitních bílkovin a zdravých tuků, tudíž by měly být pravidelnou součástí našeho jídelníčku. Grónský halibut má velice jemnou a lehce nasládlou chuť, která nejlépe vynikne v kombinaci s čerstvými bylinkami, limetovou šťávou a restovanou cuketou.
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grónský halibut s restovanou cuketou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkVEW
Moje poznámka
Grónský halibut s restovanou cuketou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkVEW
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 7 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 7 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 8 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 8 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 12 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 3 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 5 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 5 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 5 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 5 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 5 hodinami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 6 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 7 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 7 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 9 hodinami
Suroviny:
halibut,
čerstvé bylinky,
škrob kukuřičný,
olej arašídový,
sůl,
cuketa
Komentáře (1)