Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlá cibulačka se sýrem

Cibulačka pochází původně z Francie; její příprava je rychlá a jednoduchá. Proužky cibule orestované výhradně na másle a zalité zeleninovým vývarem jsou základem polévky, kterou mají v nabídce i ty nejprestižnější restaurace.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

elasik elasik

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Oloupané cibule nakrájíme na proužky. V hrnci rozehřejeme máslo s troškou oleje, přisypeme cibuli a orestujeme dozlatova. Krok 2: Přidáme mouku a opět trošku orestujeme. Zalijeme studeným zeleninovým vývarem a vaříme asi 20 minut. Krok 3: Dochutíme solí a pepřem. Podáváme s nastrouhaným sýrem.

TIP: 7 oblíbených receptů na polévky, které zahřejí

Zveřejněno 9. 11. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Rychlá cibulačka se sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lYEX1

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Rychlá cibulačka se sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lYEX1

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
cibule, vývar zeleninový, máslo, mouka hladká, sýr strouhaný, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu