Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ražniči tří barev na plechu

Kousky masa, cibule a barevné zeleniny se pečou společně v jednom pekáči, takže se chutě krásně propojí. Jednoduché jídlo bez zbytečné práce – stačí nakrájet, vložit do trouby a za chvíli voní celá kuchyně.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

BinaSa

Středně náročný

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 90 min

120 min (30 min příprava + 90 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli a česnek oloupeme, cibuli nakrájíme na měsíčky a česnek nastrouháme. Papriku a mrkve očistíme, omyjeme a nakrájíme na větší kousky. Rajčata omyjeme a nakrájíme na čtvrtky. Klobásku a slaninu nakrájíme na kostky. Krok 2: Hovězí maso nakrájíme na menší kostky, osolíme a opepříme. Dobře promícháme. Krok 3: Vepřové maso nakrájíme na střední kostky, přidáme oblíbené koření, česnek a promícháme. Krok 4: Kuřecí nakrájíme na větší kostky, přidáme oblíbené koření a promícháme. Krok 5: Maso a vše ostatní kromě rajčat, dáme společně do pekáče, přidáme olej a dobře promícháme. Krok 6: Vložíme do trouby, zapneme na 180 °C a dáme péct. Když se maso zatáhne (cca po 10 minutách), znovu promícháme a lehce podlijeme trochou vody. Krok 7: Pečeme asi 90 minut doměkka. Občas promícháme a dle potřeby podléváme vodou. Po hodině pečení přidáme rajčata a dopečeme.

Zveřejněno 10. 11. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/31VVA

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/31VVA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
kližka hovězí, krkovice vepřová, prsa kuřecí, slanina, olej, klobása, cibule, paprika, mrkev, rajče, česnek, sůl, pepř mletý, koření na vepřové maso, koření na kuřecí maso

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu