Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 394 kJ / 94 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 10,45 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Opékaný fenykl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oVyN
Moje poznámka
Opékaný fenykl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oVyN
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Ořechy s jablečným karamelem podle Josefa Maršálka
Přidáno před 2 hodinami
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 16 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 16 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 20 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 22 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno 1. 12. 2025 08:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejen vánoční linecké vykrajované cukroví
Kratule před 1 hodinou
Listový salát s ořechy
Limek před 11 hodinami
Margot kuličky
Junys před 12 hodinami
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 12 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 12 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
Misatomanova před 12 hodinami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 14 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 14 hodinami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 15 hodinami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 15 hodinami
Tématické fráze:
fenikl recepty,
čerstvý fenykl recepty,
cerstvy fenykl,
fenikl,
čerstvý fenikl,
fenikl bulva,
recepty z feniklu,
fenikl recept,
recepty fenikl,
čerstvy fenikl recepty,
jak upravit fenikl,
čerstvý fenykl recept,
příprava fenyklu,
recepty s fenyklem,
fenykl čerstvý,
úprava feniklu,
recept fenikl,
fenykl příprava,
maso na fenyklu,
příprava feniklu
Suroviny:
fenykl,
olej olivový,
sůl
Komentáře (20)
Moc děkuji.
Nyní to mohu vyzkoušet.
Dá
Jsou z něho vynikající saláty
No, pokud vám nevadí jeho vůně, která se tepelnou úpravou podstatně potlačí...
Edit: www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=fenykl+sal%C3%A1t&kategorie=&autor=&razeni=