Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 399 kJ / 2 007 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,94 g |
Tuky | 72,59 g |
Vláknina | 18,80 g |
Cholesterol | 569 mg |
Sodík | 1,50 g |
Sůl | 3,53 g |
Sacharidy | 270,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Knedlík ke zvěřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nOkD
Moje poznámka
Knedlík ke zvěřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nOkD
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 11 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 15 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 6 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 8 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 8 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 9 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 10 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 10 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 10 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 11 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 11 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 12 hodinami
Tématické fráze:
pernikovy knedlik,
přílohy ke zvěřině,
příloha ke zvěřině,
perníkové knedlíky,
perníkový knedlík recept,
perníkové knedlíky ke zvěřině,
perníkové knedlíky jako příloha,
moučník ke zvěřině,
recept na pernikove knedliky,
recepty navaření,
knedlik,
knedlik s pernikem,
příloha ke zvěřině , knedlík,
co ke zverine,
perníkový knedlík příloha,
recepty navaření,
přílohy k zvěřině,
perníkové knedlíky recept ke zverine,
perníkový knedlík ke zvěřině recept,
vaření knedlíka
Suroviny:
rohlík,
mléko,
vejce,
sádlo,
mouka polohrubá,
cibule,
nať petrželová,
sůl,
pepř,
slanina
Komentáře (4)