Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 399 kJ / 2 007 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,94 g |
Tuky | 72,59 g |
Vláknina | 18,80 g |
Cholesterol | 569 mg |
Sodík | 1,50 g |
Sůl | 3,53 g |
Sacharidy | 270,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Knedlík ke zvěřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nOkD
Moje poznámka
Knedlík ke zvěřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nOkD
Nejnovější recepty
Pizza košíčky
Přidáno před 6 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno před 20 hodinami
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí s pórkem a rajčaty
Přidáno před 20 hodinami
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno 22. 8. 2025 16:00:02
Cuketová pomazánka
Přidáno 22. 8. 2025 11:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté těsto na cokoli
Nadezda76 před 2 hodinami
Vepřová kýta na slanině a majoránce
lidunka76 před 2 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
LuKrajKa před 3 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
David Salamánek před 3 hodinami
Cuketové zelí dušené
vanilj před 3 hodinami
Rychlá polévka z mletého masa
Kajkajak před 3 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Ivyjg před 5 hodinami
Čína, jakou svět neviděl
Veronika_1 před 5 hodinami
Vepřový guláš a domácí nočky
Blazenka před 5 hodinami
Bábovka BBB - báječná banánová bábovka
Fulda před 5 hodinami
Tématické fráze:
pernikovy knedlik,
přílohy ke zvěřině,
příloha ke zvěřině,
perníkové knedlíky,
perníkový knedlík recept,
perníkové knedlíky ke zvěřině,
perníkové knedlíky jako příloha,
moučník ke zvěřině,
recept na pernikove knedliky,
recepty navaření,
knedlik,
knedlik s pernikem,
příloha ke zvěřině , knedlík,
co ke zverine,
perníkový knedlík příloha,
recepty navaření,
přílohy k zvěřině,
perníkové knedlíky recept ke zverine,
perníkový knedlík ke zvěřině recept,
vaření knedlíka
Suroviny:
rohlík,
mléko,
vejce,
sádlo,
mouka polohrubá,
cibule,
nať petrželová,
sůl,
pepř,
slanina
Komentáře (5)