Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 298 kJ / 71 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 0,40 g |
Vláknina | 5,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 161 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 12,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře bez tuku se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YQEM
Moje poznámka
Kuře bez tuku se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YQEM
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 8 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 9 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 9 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 9 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 9 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šneci z listového těsta
Kava 2 před 3 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 5 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 6 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 8 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 9 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 9 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 11 hodinami
Květákové placičky
Linova před 11 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 12 hodinami
Tématické fráze:
kuře na zelenině,
recepty bez tuku,
sáčky na pečení bez tuku,
pečení bez tuku,
pečené kuře bez tuku,
kuře recepty,
kuře pečené bez tuku,
kuře se zeleninou,
fino sáčky na pečení,
pečení v pytlíku,
sacky na pečení fino,
recept dietní pečené kuře,
fino sáčky na pečení recepty,
sáčky na pečení,
recepty z kuřecího masa bez tuku,
dietni kure se zeleninou,
pečené kuře dietně,
recepty na kuře,
pečení v sáčku,
recepty na kuře se zeleninou
Suroviny:
kuře,
paprika,
mrkev,
moravanka,
žampióny,
sůl,
koření pečené kuře,
koření pikantní křidýlka,
koření kuřecí steak,
voda,
pytlík na pečení
Komentáře (5)