Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 810 kJ / 433 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,04 g |
Tuky | 26,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 850 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,63 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ďábelské kotlety II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ymZ6
Moje poznámka
Ďábelské kotlety II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ymZ6
Nejnovější recepty
Bublanina podle Dity P.
Přidáno před 1 hodinou
Stříkaná roláda s ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno 15. 7. 2025 07:01:02
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno 15. 7. 2025 06:30:35
Nepečený jahodový dortík
Přidáno 15. 7. 2025 05:01:01
Vrabec moravskočeský
Přidáno 14. 7. 2025 14:54:25
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
pavelale před 1 hodinou
Krupicová kaše z hrubé mouky
bnasincova6 před 2 hodinami
Vajíčková pomazánka MŇAM
Pecula před 2 hodinami
Langoše z jogurtu
Pavel932 před 3 hodinami
Klasický jablečný štrúdl
Pavel932 před 3 hodinami
Kynuté houskové knedlíky v páře
Pavel932 před 3 hodinami
Jarní cibulková
Fitulka před 4 hodinami
Vaňkova česnečka
Fitulka před 4 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Beatriz před 6 hodinami
Krkovička na hříbkách v papiňáku, zjemněná smetanou
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
ďábelské kotlety,
ďábelská kotleta,
kotleta recepty,
kotleta recept,
ďábelské kotlety recept,
ďábelské kotleta,
co uvarit s kotlety,
recept na ďábelské kotlety,
ďábelské kotlety ii,
co uvařit z vepřové kotlety,
dabelsky kotlet,
kotlety na kečupu,
kotleta,
dabelska vepřova kotleta,
kotlety recept,
kotleta selátko,
jánošíkův šleh,
recept ďábelské kotlety,
kotlety dabelské,
dabelsky platek
Suroviny:
kotleta,
hořčice plnotučná,
vejce,
kečup ostrý,
šunka,
sýr,
tuk
Komentáře (8)
Použila jsem krkovičku a kečupu dala jen velmi málo, manžel ho nemá rád, a také jsem maso nejdřív opekla, ale jinak jsem postup i suroviny dodržela, takže můžu poslat bodíka