Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 787 kJ / 905 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,75 g |
Tuky | 5,00 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 182,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kuřecí stehna uvaříme do měka a obereme z kostí, těsto zpracujeme dle návodu na obalu a po nakynutí vytvoříme placku, potřeme hořčicí, posypeme křenem a krájenou pažitkou, poklademe masem z obrané slepičky a zarolujeme, vložíme do formy, necháme znovu nakynout a pečeme dle návodu na těsto.
Zveřejněno 25. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chléb se slepičkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kw85
Moje poznámka
Chléb se slepičkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kw85
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 2 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 11 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Halušky s uzeným masem a kysaným zelím
kamilkamil před 33 minutami
Křampes - staročeská zelná polévka z Vrchoviny
Fitulka před 1 hodinou
Vepřové na způsob golubců
samsi před 2 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
aladew před 11 hodinami
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 13 hodinami
Řecká musaka
misula29 před 14 hodinami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 17 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 18 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 20 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 21 hodinami
Tématické fráze:
háčkované parádičky,
míša nakynuti těsta,
rýbi pomazanka,
rýbi,
hackovana slepicka navod
Suroviny:
stehno kuřecí uzené,
mouka chlebová,
voda,
křen,
hořčice,
pažitka,
mouka hladká
Komentáře (19)