Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 810 kJ / 1 389 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,09 g |
Tuky | 124,11 g |
Vláknina | 0,16 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 2,84 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 6,39 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sýrová pomazánka názvu "Obatzda"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wEKR
Moje poznámka
Sýrová pomazánka názvu "Obatzda"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wEKR
Nejnovější recepty
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 3 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 7 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 9 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno 19. 6. 2025 15:41
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Martina68 před 2 hodinami
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 2 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 3 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 4 hodinami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 5 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 5 hodinami
Pekingská polévka
Hanina_ před 5 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 5 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 6 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 7 hodinami
Tématické fráze:
obazda recept,
obazda,
pomazánka obazda,
obadza,
obadzda,
sýr obazda,
německá pomazánka,
pivni syrova pomazanka,
recept obazda,
obatzer,
pomazánka ze sýra brie,
sýrová pomazánka,
pomazánka z brie,
obadza recept,
recept na obazdu,
německá sýrová pomazánka,
bavorska syrova pomazanka,
pomazánka z camembertu,
pomazánka ze sýru brie,
obazda pomazánka
Suroviny:
sýr camembert,
máslo,
cibulka jarní,
pivo světlé,
paprika sušená sladká,
kmín mletý,
pepř,
sůl
Komentáře (15)
Holky, ani já jsem nevěděla, co je obatdza, jen jsem to realizovala podle časopisu.
http://pearlinberlin.blogspot.com/2008/01/obazda.h...
někdo dělá Obatzdu s pivem,ale je možné i bez.Pro
přiblížení Vám zasílám pár odkazů.
http://www.cheese-france.com/cheese/camembert.htm
http://www.chefkoch.de/rs/s0/obatzda/Rezepte.html