Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sýrová pomazánka názvu "Obatzda"

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 2. 2011 21:55

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie5 810 kJ / 1 389 kcal
Bílkoviny59,09 g
Tuky124,11 g
Vláknina0,16 g
Cholesterol 387 mg
Sodík 2,84 g
Sůl7,50 g
Sacharidy6,39 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Z mých výstřižků...pravděpodobně sešit pivních receptů - odtud i název...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

isindy

28. 2. 2011 22:05

Elizo, hezká pomazánka, ukládám :-):yes:

Fantom

28. 2. 2011 21:26

:yes:+

Eliza

28. 2. 2011 20:57

Děkuji za komentáře...:-K Danielko, nebyla jsem tady, nemohla jsem rychle odpovědět, ale sýr typu camembert je třeba i náš český hermelín, jen camembert je nějak víc zrající a krémový - i aromatický.
Holky, ani já jsem nevěděla, co je obatdza, jen jsem to realizovala podle časopisu. ;-) Je to dobrota, to zase jo...:-)

spagetka

28. 2. 2011 13:09

Tak to jsem netušila, že dělám pomazánku s takhle krásným názvem.:-*..:-p:-p:-p:yes::yes:

vybusna

28. 2. 2011 13:05

toto je nemecka obazda..ako pisem..je to uzasna natierka a na zaklade honzu som si spomenula ze sa robi z camembertu
http://pearlinberlin.blogspot.com/2008/01/obazda.h...

Anna Kocikova

28. 2. 2011 10:24

:-p+10:yes:další chutná pomazánka:-*a jak krásně nafocená:-K

Colombo65

28. 2. 2011 10:20

Vše co je se sýrem můžu v neomezeném množství. Foto jako vždy nádherné.;-);-);-)

JanaDorazinova

28. 2. 2011 09:13

Já Eli samozřejmě vůbec nevím, co to je "Obatzda" :-D, ale určitě ti dám plus, vypadá to zajímavě;-)

Honza

27. 2. 2011 23:36

Rádo se stalo.:-8

Daniella O.

27. 2. 2011 23:29

Honzo, dekuji za rychlou odpoved. Moc jste mi pomohl. Syr Brie je zde bezne k dostani a je relativne levny. Jeste jednou DIKY :-);-).

Honza

27. 2. 2011 23:24

Daniella O.- v Bavorsku se používá Camembert, Brie nebo Romadur,
někdo dělá Obatzdu s pivem,ale je možné i bez.Pro
přiblížení Vám zasílám pár odkazů.

http://www.cheese-france.com/cheese/camembert.htm
http://www.chefkoch.de/rs/s0/obatzda/Rezepte.html

Daniella O.

27. 2. 2011 22:58

Eli, vypada uzasne, jenom nevim, co je to za syr, co uvadis:-8. K jakemu bys ho prirovnala nebo jakou ma chut ??? Dekuji :-K

vybusna

27. 2. 2011 22:00

obazdu predavaju v mnichove ako hotovu...a je uzasna...moja skoro najoblubenejsia natierka....nikdy som sa nepozerala na zlozenie a podla tvojho receptu je to celkom lahke...neviem preco si ju neurobim sama...skvele :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: obazda recept obazda pomazánka obazda obadza obadzda sýr obazda německá pomazánka pivni syrova pomazanka recept obazda obatzer pomazánka ze sýra brie sýrová pomazánka pomazánka z brie obadza recept recept na obazdu německá sýrová pomazánka bavorska syrova pomazanka pomazánka z camembertu pomazánka ze sýru brie obazda pomazánka

Suroviny: sýr camembert, máslo, cibulka jarní, pivo světlé, paprika sušená sladká, kmín mletý, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Sýrová pomazánka názvu "Obatzda"

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wEKR