Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 810 kJ / 1 389 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,09 g |
| Tuky | 124,11 g |
| Vláknina | 0,16 g |
| Cholesterol | 387 mg |
| Sodík | 2,84 g |
| Sůl | 7,50 g |
| Sacharidy | 6,39 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sýrová pomazánka názvu "Obatzda"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wEKR
Moje poznámka
Sýrová pomazánka názvu "Obatzda"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wEKR
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 5 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 6 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 8 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 9 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 10 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 1 hodinou
Išelské cukroví
Danakoukolova před 1 hodinou
Vosí hnízda
RNiklova před 2 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 2 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 2 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 2 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 3 hodinami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 3 hodinami
Babiččina čočková polévka
pesmax před 3 hodinami
Tématické fráze:
obazda recept,
obazda,
pomazánka obazda,
obadza,
obadzda,
sýr obazda,
německá pomazánka,
pivni syrova pomazanka,
recept obazda,
obatzer,
pomazánka ze sýra brie,
sýrová pomazánka,
pomazánka z brie,
obadza recept,
recept na obazdu,
německá sýrová pomazánka,
bavorska syrova pomazanka,
pomazánka z camembertu,
pomazánka ze sýru brie,
obazda pomazánka
Suroviny:
sýr camembert,
máslo,
cibulka jarní,
pivo světlé,
paprika sušená sladká,
kmín mletý,
pepř,
sůl
Komentáře (15)
Holky, ani já jsem nevěděla, co je obatdza, jen jsem to realizovala podle časopisu.
http://pearlinberlin.blogspot.com/2008/01/obazda.h...
někdo dělá Obatzdu s pivem,ale je možné i bez.Pro
přiblížení Vám zasílám pár odkazů.
http://www.cheese-france.com/cheese/camembert.htm
http://www.chefkoch.de/rs/s0/obatzda/Rezepte.html