Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 796 kJ / 2 580 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,00 g |
Tuky | 10,91 g |
Vláknina | 66,00 g |
Cholesterol | 31 mg |
Sodík | 380 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 510,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moje bramborová kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MEoB
Moje poznámka
Moje bramborová kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MEoB
Nejnovější recepty
Cuketové řezy s malinami
Přidáno před 2 hodinami
Bulgur s kuřecím masem
Přidáno před 10 hodinami
Vafle bez cukru
Přidáno před 13 hodinami
Dýňový koláč s mandlovou drobenkou
Přidáno před 13 hodinami
Kostky zadního hovězího pečené s česnekem v troubě
Přidáno před 19 hodinami
Koláč s cuketou bez mouky
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňový koláč s mandlovou drobenkou
zdraveskamcou před 35 minutami
Cuketové řezy s malinami
zdraveskamcou před 49 minutami
Vafle bez cukru
zdraveskamcou před 3 hodinami
Honzovy buchty jako peříčko
Evculina84 před 9 hodinami
Bábovka z televize
Petik05 před 10 hodinami
Bavorské klobásy v listovém těstíčku
Kattyy před 11 hodinami
Rybičková pomazánka ze sardinek
Kajkajak před 12 hodinami
Kapustová polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Pečená dýně hokkaido s bramborami na bylinkách
jayjayka před 12 hodinami
Domácí Moravanka od babičky
Nanina před 13 hodinami
Tématické fráze:
bramborová kaše recept,
bramborova kaše,
bramborová kaše bez hrudek,
bramborova kaše jinak,
bramborová kaše bez mléka,
recept na bramborovou kasi,
mixer na bramborovou kaši,
recept bramborová kaše,
bramborová kaše se smetanou,
tyčový mixér na bramborovou kaši,
tyčový mixér bramborová kaše,
šlehač na bramborovou kaši,
recepty bramborová kaše,
mixér na kaši,
jak vyšlehat bramborovou kaši,
bramborova kase tycovy mixer,
bramborova kase mixer,
recepty z bramborove kase,
šlehač na kaši,
ruční mixér na bramborovou kaši
Suroviny:
brambory,
sůl,
máslo,
mléko,
smetana,
sýr tavený
Komentáře (12)
Brambory "C" , když jsou vařené (vřelé), tak mít připravené vřelé mléko, kousek másla nebo nějakého dobrého margarínu - bleskově rozšťouchat bram. a zalít vroucím mlékem a hned šlehat. Vyšlehá se luxusně do nadýchané kaše,která nemá konkurenci. přidat se pak může přidat nebo dát navrch cokoliv - jarní cibulku, šnytlík, smaženou cibulku - atd.
Ručím za 100% úspěch.
A pořád víc je potřeba zkoumat jaké brambory kupujeme ! Prodávají smradlevé a nejedlé, něco co s přílohovými bramborami nemá nic,ale opravdu nic společné!
(ale třeba to autorka jen blbě napsala a tím ručním mixérem myslela ruční šlehač
Vyzkoušíme!