Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 796 kJ / 2 580 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,00 g |
Tuky | 10,91 g |
Vláknina | 66,00 g |
Cholesterol | 31 mg |
Sodík | 380 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 510,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moje bramborová kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MEoB
Moje poznámka
Moje bramborová kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MEoB
Nejnovější recepty
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno před 9 hodinami
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno před 10 hodinami
Cibulové rizoto z papiňáku
Přidáno před 12 hodinami
Smažená cuketa se salámem
Přidáno před 19 hodinami
Pórkové rizoto podle Pohlreicha
Přidáno 19. 8. 2025 06:48:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čínské nudle s kuřecím masem
Tom_Krupa před 1 hodinou
Nejúžasnější buchty od babičky
Ryskova7 před 2 hodinami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 11 hodinami
Nádivka z cukety
Danna před 11 hodinami
Tvarohový koláč z bílé čokolády
JaniceKey před 12 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
kachlicka77 před 12 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
Kristl1980 před 12 hodinami
Šťavnatý špendlíkový koláč s tvarohem
DitaB před 14 hodinami
Salát s mozzarellou a kuřecím masem
bittmanv před 14 hodinami
Nudle s tvarohem a jablky
brtna před 14 hodinami
Tématické fráze:
bramborová kaše recept,
bramborova kaše,
bramborová kaše bez hrudek,
bramborova kaše jinak,
bramborová kaše bez mléka,
recept na bramborovou kasi,
mixer na bramborovou kaši,
recept bramborová kaše,
bramborová kaše se smetanou,
tyčový mixér na bramborovou kaši,
tyčový mixér bramborová kaše,
šlehač na bramborovou kaši,
recepty bramborová kaše,
mixér na kaši,
jak vyšlehat bramborovou kaši,
bramborova kase tycovy mixer,
bramborova kase mixer,
recepty z bramborove kase,
šlehač na kaši,
ruční mixér na bramborovou kaši
Suroviny:
brambory,
sůl,
máslo,
mléko,
smetana,
sýr tavený
Komentáře (12)
Brambory "C" , když jsou vařené (vřelé), tak mít připravené vřelé mléko, kousek másla nebo nějakého dobrého margarínu - bleskově rozšťouchat bram. a zalít vroucím mlékem a hned šlehat. Vyšlehá se luxusně do nadýchané kaše,která nemá konkurenci. přidat se pak může přidat nebo dát navrch cokoliv - jarní cibulku, šnytlík, smaženou cibulku - atd.
Ručím za 100% úspěch.
A pořád víc je potřeba zkoumat jaké brambory kupujeme ! Prodávají smradlevé a nejedlé, něco co s přílohovými bramborami nemá nic,ale opravdu nic společné!
(ale třeba to autorka jen blbě napsala a tím ručním mixérem myslela ruční šlehač
Vyzkoušíme!