Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 752 kJ / 2 092 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,27 g |
Tuky | 25,20 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 3,51 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 386,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podmáslový chléb II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RNL
Moje poznámka
Podmáslový chléb II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RNL
Nejnovější recepty
Babiččin štrúdl z másla
Přidáno před 17 hodinami
Cibulová marmeláda s medem
Přidáno před 18 hodinami
Rajčatové bruschetty
Přidáno před 23 hodinami
Kroupy s kořenovou zeleninou a trhaným vepřovým masem
Přidáno 29. 8. 2025 11:07:37
Placka z cukety s příchutí máty
Přidáno 29. 8. 2025 10:08:42
Marinovaná krkovička v trojobalu smažená na sádle
Přidáno 29. 8. 2025 08:48:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasické křupavé domácí rohlíky
GProch před 1 hodinou
České buchty
Martas6 před 1 hodinou
Nepečený jablečný dort
EvaUl před 1 hodinou
Rychlá sušená rajčata
Hellda před 1 hodinou
Nadýchané kefírové lívance
Beruna před 1 hodinou
Česnečka s uzeným masem
Lucie1001 před 2 hodinami
Krůtí plátky s hráškovými lusky
Krajanekcestovatel před 2 hodinami
Francouzské palačinky
Javor před 2 hodinami
Plátky z krkovičky na česneku
Sahula před 3 hodinami
Cibulové chutney (čatní)
Stanas před 3 hodinami
Tématické fráze:
podmáslový chléb z domácí pekárny,
domácí podmáslový chléb,
domácí chléb z podmáslí,
chléb z podmáslí z domácí pekárny,
podmaslovy chleba z domaci pekarny,
domácí podmáslový chleba,
domácí chléb podmáslový,
crossaint recept,
domaci pekarna podmaslovy chleb,
domácí pekárna recepty chléb,
chleba z podmáslí z domaci pekarny,
domácí chleba s podmáslím,
podmáslový chléb domácí pekárna,
chléb s podmáslím,
domácí chléb s podmáslím,
kváskový chléb s podmáslím,
domaci chleba z podmasli,
domaci chleba podmaslovy,
chléb z domácí pekárny podmáslový,
domácí croasany
Suroviny:
podmáslí,
mouka hladká,
kvasnice sušené,
máslo,
cukr,
sůl
Komentáře (8)