Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 330 kJ / 318 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,34 g |
| Tuky | 1,06 g |
| Vláknina | 32,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 45 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 60,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní vepřová žebírka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jvB4
Moje poznámka
Pikantní vepřová žebírka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jvB4
Nejnovější recepty
Rizoto pro žlučníkáře
Přidáno před 5 hodinami
Uzené maso na smetaně se zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Žampiony v těstíčku (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 6 hodinami
Avokádová pomazánka s Lučinou (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Vývar z mletého masa
Přidáno před 8 hodinami
Dietní tvarohová pomazánka
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníčky Marie
salajkol před 2 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
MonikaP. před 2 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 2 hodinami
Vosí hnízda
Janet.P před 2 hodinami
Tuňáková pomazánka
Jindriskas před 3 hodinami
Houskové knedlíky
mikii před 3 hodinami
Jogurtové hvězdičky
PetraLA před 4 hodinami
Mrkvový perník s povidly
PetraLA před 4 hodinami
Tématické fráze:
pikantní pečená vepřová žebírka,
pikantní žebírka,
pikantní vepřová žebra,
vepřové žebírko,
marináda na vepřová žebírka,
vepřová žebírka,
pečená pikantní žebírka,
vepřová žebírka recept,
pikantnívepřová žebírka,
recept na vepřová žebírka,
pikantni veprove zebra,
pikantni zebirko,
pikantní žebírka recept,
top recepty vepřová žebírka,
recept na pikantní žebírka,
zebirka v troube,
recept na veprove žebírka,
marináda na žebírka pikantní,
zebirka v alobalu,
recept vepřová žebírka
Suroviny:
žebra vepřová,
cibule,
kmín celý,
chilli,
sůl,
česnek,
pasta česneková,
voda
Komentáře (9)
Proto píšu lehce potřeme